Обосновани Футболни Прогнози

Гройтер Фюрт - Хамбургер

31 Март 2024 - 13:30
Гройтер Фюрт
Хамбургер
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния мач между съставите на Гройтер Фюрт и Хамбургер от поредния кръг от първенството на Германия във Втора Бундеслига.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешната среща:

Гройтер Фюрт

Детелините са на 8-мо място във временното класиране с общ сбор от 38 точки, след 11 победи, 5 равенства и 10 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 26 срещи имат отрицателна голова разлика 37-38. На своя терен Детелините е изиграл 13 двубоя, в които има 8 победи, 2 равенства и 3 загуби, реализирал е 25 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига играчите на Детелините имат записани 1 победа и 5 загуби, като са отбелязали 5 попадения и са инкасирали 14 гола.

Хамбургер

Отборът на гостите от Хамбургер заема трето място в таблицата с временното класиране с актив от 44 точки, записани след 13 победи, 5 равенства и 8 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 26 срещи има голова разлика 50-37. Навън съставът е изиграл 13 срещи, в които има 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 21 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 21 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството играчите на Ханзеатците са постигнали 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са записали в противниковата врата 10 попадения и са допуснали 10 попадения от противниковите тимове.

Гройтер Фюрт - Хамбургер - преки срещи

В последните 5 играни срещи между двата противника, Гройтер Фюрт има спечеленa една победа, отбора на Хамбургер е постигнал 3 победи, а един двубой е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 2-5. В последните 2 срещи у дома срещу отбора на Хамбургер, футболистите на Гройтер Фюрт имат 1 победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Гройтер Фюрт е в серия от 3 поредни поражения в първенството на Германия, а на своя стадион има загуба в предишния си мач.

Отборът на гостите постигна победа в предишната си среща в шампионата на Германия, а при визитите си допусна поражение в последната си среща.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.