Обосновани Футболни Прогнози

Фредериция - Олборг

1 Март 2024 - 19:30
Фредериция
Олборг
Прогноза: 2
Коефициент: 1.91
2 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на Фредериция и Олборг от 20-ия кръг на текущият сезон в Първа Дивизия на Дания.

Време е да предоставя информация за днешната футболна среща:

Фредериция

Играчите на Фредериция са 3-ти във временното класиране с 33 точки, от 9 победи, 6 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 19 срещи имат голова разлика 30-22. На своя стадион Фредериция е играл 9 срещи до момента, в които е записал 4 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 11-11.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия съставът на Фредериция е постигнал 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 7-8.

Олборг

Съставът на гостите от Олборг заема второ място във временното класиране с общ актив от 42 точки, натрупани след 12 победи, 6 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 19 мача е успял да отбележи 39 гола в противниковата врата и е инкасирал 16 попадения в мрежата си. На чужд терен отборът е играл 9 двубоя до момента, в които е записал 6 победи, 3 равенства и нито една загуба навън, реализирал е 18 гола в мрежата на противниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Първа Дивизия футболистите на AaB имат на сметката си 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-8.

Фредериция - Олборг - преки срещи

В предишната среща между двата противника, Фредериция няма нито една победа, а отбора на Олборг е постигнал една победа.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на Фредериция има успех в последния кръг в първенството на Дания, а у дома записа равенство в последната си среща.

Отборът на Олборг стигна до реми в предишния си мач в първенството на Дания, а далеч от дома постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.91 Резултат: 2 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.