Обосновани Футболни Прогнози

Гейтсхед - Солихъл Муурс

5 Март 2024 - 21:45
Гейтсхед
Солихъл Муурс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой между футболните състави на Гейтсхед и Солихъл Муурс от 37-ия кръг на текущият футболен шампионат в Англия в турнира Национална Лига.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния двубой:

Гейтсхед

Гейтсхед са 5-ти в класирането с общ актив от 57 точки, събрани след 16 победи, 9 равенства и 10 загуби от старта на първенството, като в изиграните общо 35 мача имат голова разлика 67-47. На собствения си терен Гейтсхед е играл 16 мача до момента, в които е записал 7 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 32 гола в противниковата врата и е получил 21 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига съставът на Гейтсхед има в актива си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 14-7.

Солихъл Муурс

Тимът на гостите от Солихъл Муурс е 4-ти в класирането с общ сбор от 58 точки, събрани след 16 победи, 10 равенства и 10 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 36 мача е реализирал 57 гола в мрежата на съперниците си и е инкасирал 50 гола в мрежата си. Навън отборът има 18 мача досега, в които има 9 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 31 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 31 попадения във вратата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Солихъл Муурс има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика вкарани 12 гола и получени 9 гола.

Гейтсхед - Солихъл Муурс - директни мачове

В последните 5 срещи между двата съперника, отборът на Гейтсхед има постигнати 2 успеха, отбора на Солихъл Муурс също има постигнати 2 успеха, а в един двубой двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 6-5. В предишните 2 двубоя на своя стадион с отбора на Солихъл Муурс, Домакините от Гейтсхед нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Гейтсхед постигна реми в последния си мач в Англия, а на своя стадион има победа в предишната си среща.

Отборът на Солихъл Муурс стигна до равенство в предишния си двубой в шампионата на Англия, а като гост е в серия от 2 ремита.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.