Обосновани Футболни Прогнози

Виртус Ентела - Лукезе

15 Март 2024 - 21:45
Виртус Ентела
Лукезе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за двубоя от 32-ия кръг на текущият футболен сезон в Италия в Серия С - Група В между Виртус Ентела и Лукезе.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Виртус Ентела

Виртус Ентела са 13-ти във временното класиране с актив от 37 точки, записани след 9 победи, 10 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 31 мача имат отрицателна голова разлика 28-29. Пред собствените си горещи привърженици Виртус Ентела е играл 15 срещи досега, в които има 5 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 20-15.

В предишните си 6 официални мача в Серия С - Група В играчите на Виртус Ентела са постигнали 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали 8 гола и са им вкарали 8 гола.

Лукезе

Гостуващият тим на Лукезе се намира на 10-то място във временното подреждане с 39 точки, събрани след 10 победи, 9 равенства и 12 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 31 мача има голова разлика 29-37. На чужд терен отборът има 15 мача, в които е записал 2 победи, 6 равенства и 7 загуби, при голова разлика 11-21.

В последните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Лукезе са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 6 вкарани и 7 получени гола.

Виртус Ентела - Лукезе - преки срещи

В предишните 5 мача между двата тима, тимът на Виртус Ентела е постигнал една победа, отбора на Лукезе е записал 2 победи, а в 2 срещи двата противника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 3-5. В последните 2 срещи у дома с Лукезе, футболистите на Виртус Ентела са записали една победа и 1 равенство.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Виртус Ентела има поражение в последната си среща в първенството на Италия, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Тимът на Лукезе има успех в последната си среща в Италия, а при гостуванията си записа реми в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.