Обосновани Футболни Прогнози

Аудаче Чериньола - Потенца

24 Март 2024 - 17:15
Аудаче Чериньола
Потенца
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
2 - 1
позната футболни прогнози

За днес ще разгледам футболната среща между тимовете на Аудаче Чериньола и Потенца от 33-ия кръг на текущият сезон в Италия в турнира Серия С - Група С.

Факти и данни за днешната среща:

Аудаче Чериньола

Аудаче Чериньола са 13-ти в класирането със събрани 40 точки, от 8 победи, 16 равенства и 8 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 срещи имат голова разлика 43-42. На домашна сцена Аудаче Чериньола има 15 срещи, в които е записал 5 победи, 5 равенства и 5 загуби, при голова разлика 20-18.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група С играчите на Аудаче Чериньола са записали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са разписали в вратата на противниците си 7 гола и са получили 11 гола от противниковите тимове.

Потенца

Съставът на гостите от Потенца е 14-ти във временното класиране с 40 точки, натрупани след 10 победи, 10 равенства и 12 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 32 мача има отрицателна голова разлика 33-36. При гостуванията си тимът е играл 16 срещи досега, в които има 2 победи, 6 равенства и 8 загуби, при обща голова разлика 11-19.

В последните си 6 официални мача в Серия С - Група С съставът на Потенца има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са записали 3 гола и са им вкарали 4 попадения.

Аудаче Чериньола - Потенца - директни срещи

В предишните 3 играни срещи между двата тима, Аудаче Чериньола няма постигната нито една победа, отбора на Потенца също не е записал нито една победа, а 3 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 3-3. В предишната среща пред своите фенове срещу състава на Потенца, играчите на Аудаче Чериньола нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни поражения в шампионата на Италия, а на своя стадион има неуспех в предишната си среща.

Тимът на гостите от Потенца има успех в последния си мач в Италия, а далеч от дома е с 2 последователни равенствa.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.