Обосновани Футболни Прогнози

Анси - Кювили-Руан

2 Март 2024 - 20:00
Анси
Кювили-Руан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
0 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя между отборите на Анси и Кювили-Руан от поредния кръг на текущият шампионат в Лига 2 на Франция.

Но стига общи приказки време е за информацията за днешния мач:

Анси

Анси са на 19-то място в класирането с 23 точки, след 5 победи, 8 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 26 срещи имат голова разлика 27-38. На своя стадион тимът има 13 срещи досега, в които е записал 2 победи, 5 равенства и 6 загуби, реализирал е 13 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му вкарат 20 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Анси имат на сметката си една победа, едно равенство и 4 загуби, като са намъкнали на противника си 5 попадения и са допуснали 9 попадения.

Кювили-Руан

Отборът на гостите от Кювили-Руан е 18-ти в таблицата с общ сбор от 25 точки, записани след 5 победи, 10 равенства и 11 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача има голова разлика 34-37. На чужд терен отборът е изиграл 13 срещи досега, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, отбелязал е 22 попадения в противниковата врата и е допуснал 22 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Кювили-Руан са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в мрежата на своите противници 9 попадения и са инкасирали 7 гола от футболистите на противниците си.

Анси - Кювили-Руан - директни мачове

В предишните 3 играни срещи между двата тима, тимът на Анси е записал 2 победи, Кювили-Руан не е записал нито 1 победа, а една среща е завършил с равен резултат, при обща голова разлика 5-3. В предишната среща у дома с състава на Кювили-Руан, футболистите на Анси имат 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на Анси е в серия от 3 загуби в Франция, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни поражения.

Съставът на гостите стигна до реми в предишната си среща в Франция, а далеч от дома е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.