Обосновани Футболни Прогнози

Лингби - Хвидовре

3 Март 2024 - 15:00
Лингби
Хвидовре
Прогноза: 1
Коефициент: 1.62
2 - 4
непозната футболни прогнози

Днес ще се проведе срещата между съставите на Лингби и Хвидовре от 20-ия кръг на футболния сезон в Суперлигата на Дания. Лингби излизат срещу Хвидовре на своя стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящия двубой:

Лингби

Домакините заемат 9-та позиция в класирането с актив от 20 точки, събрани след 5 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя имат отрицателна голова разлика 23-31. На своя стадион Лингби тимът на Лингби има 9 мача досега, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 2 загуби, при голова разлика 15-12.

В последните си 6 срещи в първенството отборът на Лингби е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали 9 попадения и са им вкарали 10 попадения.

Хвидовре

Тимът на гостите от Хвидовре е на 12-та позиция в класирането с 8 точки, записани след една победа, 5 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 двубоя има голова разлика 12-40. Като гост тимът е изиграл 9 двубоя, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, при голова разлика 5-15.

В последните си 6 официални мача в Суперлига съставът на Хвидовре има записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в противниковата мрежа 7 гола и са допуснали 14 попадения от своите противници.

Лингби - Хвидовре - преки мачове

В последният сблъсък между двата тима, тимът на Лингби има записанa една победа, а отбора на Хвидовре няма нито една победа.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Тимът на Лингби е в серия от 2 поражения в първенството, а при домакинствата си постигна победа в предишната си среща.

Отборът на Хвидовре записа реми в предишната си среща в първенството, а като гост допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.62 Резултат: 2 - 4 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.