Обосновани Футболни Прогнози

Престън - Родъръм Юнайтед

29 Март 2024 - 17:00
Престън
Родъръм Юнайтед
Прогноза: 1
Коефициент: 1.50
3 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще разгледам футболния двубой от 39-ия кръг на текущият футболен шампионат в Чемпиъншип на Англия между Престън и Родъръм Юнайтед. Престън посрещат на Дийпдейл гостуващия отбор на Родъръм Юнайтед.

Но нека да разгледаме информацията за днешния двубой:

Престън

Футболистите на домакините са 9-ти в класирането с 56 точки, постигнати след 16 победи, 8 равенства и 13 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 37 срещи имат голова разлика 49-54. На своя терен съставът има 19 срещи, в които има 9 победи, 4 равенства и 6 загуби, при обща голова разлика 28-31.

В последните си 6 официални двубоя в Чемпиъншип съставът на Нортендърс има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-5.

Родъръм Юнайтед

Гостуващият състав на Родъръм Юнайтед е 24-ти във временното класиране с актив от 20 точки, постигнати след 3 победи, 11 равенства и 24 загуби през сезона, като в изиграните 38 срещи има голова разлика 30-77. Далеч от дома съставът има 19 двубоя до момента, в които е записал 4 равенства и 15 загуби и все още няма победа навън, при голова разлика 13-53.

В предишните си 6 официални мача в Чемпиъншип футболистите на Родъръм Юнайтед имат записани едно равенство и 5 загуби и не са постигнали нито една победа, като са отбелязали в вратата на своите съперници 4 попадения и са инкасирали 17 гола от противниците си.

Престън - Родъръм Юнайтед - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата отбора, Нортендърс има постигнатa една победа, Родъръм Юнайтед има спечелени 2 успеха, а 2 срещи са завършили с равенство, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 мача пред своите привърженици срещу отбора на Родъръм Юнайтед, играчите на Престън нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Престън има успех в предишния си двубой в първенството на Англия, а у дома има загуба в последния си мач.

Отборът на гостите записа реми в последния кръг в Англия, а далеч от дома е в серия от 4 поредни загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.50 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.