Обосновани Футболни Прогнози

Вестерло - Генк

17 Март 2024 - 19:30
Вестерло
Генк
Прогноза: 2
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за двубоя от 30-ия кръг на футболното първенство в Белгия в турнира Про Лига между тимовете на Вестерло и Генк.

Време е да предоставя информация за днешната среща:

Вестерло

Домакините от Вестерло заемат 11-та позиция в таблицата с временното класиране с общ актив от 29 точки, натрупани след 7 победи, 8 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 мача са вкарали 41 попадения в противниковата врата и са получили 53 гола в мрежата си. На своя терен Вестерло е играл 14 срещи до момента, в които е записал 5 победи, едно равенство и 8 загуби, при обща голова разлика 20-26.

В предишните си 6 мача в първенството футболистите на Вестерло са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 11 гола.

Генк

Гостуващият тим на Генк е на 5-та позиция във временното подреждане с 46 точки, събрани след 12 победи, 10 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 29 срещи има голова разлика 50-30. При гостуванията си съставът е играл 14 двубоя досега, в които е записал 6 победи, 4 равенства и 4 загуби, отбелязал е 22 гола в противниковата врата и е получил 13 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Генк имат записани 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Вестерло - Генк - преки двубои

В последните 5 мача между двата състава, Вестерло няма нито една победа, Генк е записал 4 успеха, а в един сблъсък двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-18. В предишните 2 срещи пред своите фенове с тима на Генк, играчите на Вестерло нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Вестерло е в серия от 3 загуби в първенството на Белгия, а у дома допусна загуба в последния си мач.

Съставът на Генк постигна победа в последния си мач в Белгия, а при гостуванията си постигна победа в последния си двубой.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.