Обосновани Футболни Прогнози

Нюри Сити - Крусейдърс

23 Март 2024 - 17:00
Нюри Сити
Крусейдърс
Прогноза: 2
Коефициент: 1.30
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния мач между футболистите на Нюри Сити и Крусейдърс от поредния кръг на сезона в Премиършип на Северна Ирландия.

Накратко информацията за днешната среща:

Нюри Сити

Играчите на Нюри Сити заемат 12-та позиция в таблицата с актив от 17 точки, събрани след 4 победи, 5 равенства и 23 загуби през сезона, като в изиграните общо 32 мача имат отрицателна голова разлика 22-82. У дома отборът на Нюри Сити е изиграл 15 срещи до момента, в които има 3 равенства и 12 загуби и все още са без победа у дома, при голова разлика 7-36.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Сити е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са разписали в вратата на своите противници 4 попадения и са допуснали 17 гола от своите противници.

Крусейдърс

Гостуващият тим на Крусейдърс е 5-ти във временното подреждане с актив от 52 точки, след 15 победи, 7 равенства и 10 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 32 мача е отбелязал 54 попадения в противниковата врата и е допуснал 36 попадения в своята мрежа. Далеч от дома отборът има 16 двубоя досега, в които е записал 9 победи, 3 равенства и 4 загуби, при голова разлика 31-19.

В предишните си 6 официални двубоя в Премиършип тимът на Крус има в актива си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 11-7.

Нюри Сити - Крусейдърс - преки срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, отборът на Нюри Сити не е постигнал нито една победа, отбора на Крусейдърс е спечелил 4 победи, а 1 среща е завършил с равен резултат, при общо голово съотношение 3-14. В последните 2 мача у дома срещу състава на Крусейдърс, Домакините от Нюри Сити нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на Нюри Сити има загуба в последния си мач в шампионата, а на собствения си стадион допусна неуспех в предишната си среща.

Тимът на Крусейдърс записа равенство в последната си среща в първенството на Северна Ирландия, а при гостуванията си е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.30 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.