Обосновани Футболни Прогнози

Апоел Петах Тиква - Апоел Тел Авив

4 Март 2024 - 20:00
Апоел Петах Тиква
Апоел Тел Авив
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.44
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата от поредния кръг на текущият шампионат в Израел - Висша Лига между футболните състави на Апоел Петах Тиква и Апоел Тел Авив.

Накратко факти и статистика за предстоящия двубой:

Апоел Петах Тиква

Футболистите на домакините от Апоел Петах Тиква са 14-ти в класирането с актив от 17 точки, събрани след 3 победи, 8 равенства и 12 загуби през сезона, като в изиграните 23 срещи имат отрицателна голова разлика 16-34. Пред собствените си верни привърженици Апоел Петах Тиква е изиграл 11 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 9-11.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Апоел Петах Тиква има в актива си 3 равенства и 3 загуби и нямат победа, като са отбелязали в противниковата врата 3 попадения и са инкасирали 9 гола от противниковите отбори.

Апоел Тел Авив

Гостуващият отбор на Апоел Тел Авив е 11-ти във временното класиране с общ сбор от 23 точки, натрупани след 6 победи, 6 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 23 мача има голова разлика 29-37. При гостуванията си тимът е изиграл 11 срещи до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 7 загуби, отбелязал е 14 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 20 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Червените демони имат записани 1 победа, едно равенство и 4 загуби, като са вкарали 6 гола и са допуснали 10 попадения.

Апоел Петах Тиква - Апоел Тел Авив - директни срещи

В последните 5 играни сблъсъка между двата съперника, Апоел Петах Тиква няма нито една победа, отбора на Апоел Тел Авив има спечелени 4 успеха, а един мач е завършил реми, при обща голова разлика 3-13. В предишните 2 срещи у дома с Апоел Тел Авив, играчите на Апоел Петах Тиква нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Апоел Петах Тиква стигна до реми в предишния си мач в Израел, а при домакинствата си е с 2 поредни загуби.

Съставът на Апоел Тел Авив допусна неуспех в последната си среща в първенството, а далеч от дома е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.44 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.