Обосновани Футболни Прогнози

Айнтрахт Брауншвайг - Ханза Рощок

8 Март 2024 - 19:30
Айнтрахт Брауншвайг
Ханза Рощок
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача от поредния кръг на първенството от Втора Бундеслига на Германия между съставите на Айнтрахт Брауншвайг и Ханза Рощок.

Но нека да разгледаме информацията за предстоящия сблъсък:

Айнтрахт Брауншвайг

Айнтрахт Брауншвайг заемат 16-та позиция в таблицата с актив от 24 точки, след 7 победи, 3 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 24 срещи са реализирали 23 гола и са допуснали 37 попадения в мрежата си. Като домакин Айнтрахт Брауншвайг е изиграл 12 двубоя досега, в които е записал 5 победи, 3 равенства и 4 загуби, реализирал е 15 попадения в противниковата врата и е получил 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Втора Бундеслига съставът на Айнтрахт Брауншвайг е записал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 5-5.

Ханза Рощок

Отборът на гостите от Ханза Рощок заема 17-та позиция в таблицата с 22 точки, след 6 победи, 4 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 24 мача има отрицателна голова разлика 22-41. На чужд терен съставът има 12 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 8 загуби, вкарал е 8 попадения във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 21 попадения във вратата си.

В последните си 6 официални срещи в Втора Бундеслига футболистите на Ханза Рощок имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 10 гола.

Айнтрахт Брауншвайг - Ханза Рощок - директни мачове

В последните 5 двубоя между двата отбора, Айнтрахт Брауншвайг е постигнал една победа, отбора на Ханза Рощок има спечелени 3 победи, а 1 среща е завършил реми, при обща голова разлика 4-6. В предишните 2 срещи на своя стадион срещу тима на Моряците, играчите на Айнтрахт Брауншвайг имат една победа и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините от Айнтрахт Брауншвайг има неуспех в последния кръг в шампионата на Германия, а на собствения си терен постигна реми в предишния си мач.

Тимът на гостите от Ханза Рощок е в серия от 2 последователни загуби в Германия, а при гостуванията си допусна загуба в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.