Обосновани Футболни Прогнози

Пиза - Модена

28 Февруари 2024 - 21:30
Пиза
Модена
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.29
2 - 2
позната футболни прогнози

Днес забелязах коефициентите в футболната среща между футболните отбори на Пиза и Модена от поредния кръг на футболния шампионат в Италия - Серия Б.

Време е за статистиката за предстоящия футболен мач:

Пиза

Домакините са 15-ти в класирането със събрани 30 точки, постигнати след 7 победи, 9 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 26 мача са отбелязали 31 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 33 гола в своята мрежа. У дома Пиза е играл 13 двубоя до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 16-17.

В предишните си 6 официални мача в Серия Б футболистите на Пиза имат на сметката си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са разписали 11 попадения и са допуснали 10 попадения.

Модена

Тимът на гостите от Модена се намира на 9-та позиция в класирането с общ сбор от 35 точки, след 8 победи, 11 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 26 двубоя има голова разлика 30-33. Навън съставът е играл 13 мача, в които е записал 3 победи, 7 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 16-20.

В последните си 6 официални мача в Серия Б съставът на Модена е постигнал 1 победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали в мрежата на съперниците си 10 гола и са инкасирали 9 гола от футболистите на противниците си.

Пиза - Модена - преки срещи

В предишните 3 изиграни мача между двата противника, тимът на Пиза има спечеленa 1 победа, а тима на Модена е постигнал 2 успеха, при общо голово съотношение 4-5. В предишната среща пред своите почитатели с Модена, футболистите на Пиза са записали една победа.

Моментна форма на двата тима в първенството

Отборът на Пиза е с 2 поредни загуби в шампионата, а у дома има поражение в последния си двубой.

Тимът на Модена е с 4 поредни равенствa в първенството на Италия, а като гост е в серия от 2 последователни равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.29 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.