Обосновани Футболни Прогнози

Каен - Париж ФК

9 Март 2024 - 20:00
Каен
Париж ФК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.33
0 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния сблъсък от поредния кръг на сезона в Франция в Лига 2 между Каен и Париж ФК.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен мач:

Каен

Каен са 5-ти в таблицата с актив от 42 точки, постигнати след 12 победи, 6 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните 27 мача са отбелязали 38 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 34 попадения в мрежата си. На домашна сцена Каен е играл 13 мача, в които е записал 7 победи, 3 равенства и 3 загуби, при голова разлика 18-9.

В предишните си 6 двубоя в първенството съставът на Каен има на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 8-8.

Париж ФК

Съставът на гостите от Париж ФК е 12-ти във временното подреждане с 36 точки, събрани след 9 победи, 9 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 27 двубоя е успял да реализира 31 попадения в противниковата врата и е инкасирал 30 гола в мрежата си. Навън тимът е играл 13 срещи досега, в които има 4 победи, 5 равенства и 4 загуби, вкарал е 13 гола в противниковата мрежа и е получил 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Лига 2 тимът на Париж ФК е записал 5 равенства и една загуба и не са записали нито една победа, при голова разлика 5-6.

Каен - Париж ФК - преки мачове

В предишните 5 изиграни двубоя между двата тима, Каен е записал 2 победи, Париж ФК също е записал 2 победи, а 1 мач е завършил с равенство, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 срещи у дома срещу Париж ФК, играчите на Каен имат 1 победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 поредни победи в първенството, а у дома е с 2 поредни успеха.

Тимът на Париж ФК е в серия от 5 последователни ремита в шампионата, а на чужд терен е с 4 последователни ремита.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.33 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.